Project Description

zalanorcsik.hu – Orcsik Zalán fotós oldala

Weboldal készítés projektjének leírása

Orcsik Zalán esküvői fotós weboldalának portfólió típusú weboldala a korábbi munkák, projektet kényelmes bemutatásának érdekében lett létrehozva. A desing tekintetében letisztult, minimalista és elegáns irányban indultunk el, hiszen az oldal leglényegesebb feladata az, hogy látványos képeket mutasson be. Az oldalra a könnyed megtalálhatóság érdekében több domain név is ki lett választva, így Zalán munkásságát megismerő célcsoportja könnyedén megtalálhatja oldalát. Keresőoptimalizálási szempontokból is éppen ezért a fő kulcsszavak mind a könnyed megtalálhatóságot célozták, mely már az első indexálás után meg is valósult. Az organikus forgalmat célzott facebook hirdetések támogatták.

portfólió weboldal: zalanorcsik.hu
portfólió weboldal: zalanorcsik.hu
portfólió weboldal: zalanorcsik.hu
portfólió weboldal: zalanorcsik.hu
portfólió weboldal: zalanorcsik.hu

Portfólió weboldal

A weboldal Ezit-es SSD tárhelyen kapott helyet a gyorsaság érdekében, illetve optimalizálva is lett annak érdekében, hogy a nagyobb médiatartalmak élvezhetően minőség mellett lehetőség szerinti leggyorsabban töltődhessenek be. A főoldal kardinális volt ebből a szempontból hiszen nagy felbontás és a nagy méret mellett szükséges volt, hogy a látogatóknak ne keljen sokat várni. Az egyes aloldalak szintén jellemzően rengeteg képet és galériát tartalmaznak. A könnyed navigálás a felső menüből valósulhat meg, melyből minden aloldal egyértelműen elérhető. Az oldalról a jelentkezők kapcsolati formon keresztül vehetik fel a kapcsolatot Zalánnal.

Bővebb információ és a weboldal megtekintése:

zalanorcsik.hu portfóliós weboldala

Orcsik Zalán ajánlása a projekttel kapcsolatosan

Mivel fotózással foglalkozom, szükségét éreztem egy saját portfóliós weboldal létrehozásának. Hamar rájöttem, hogy ezt egy profi szakemberre kell bíznom mivel az ingyenes weboldal készítő lehetőségekkel le van korlátozva az ember és a végeredmény egyáltalán nem profizmust sugall. Nagyon sok árajánlatot kaptam webfejlesztőktől, de nekem a Máté ajánlata tűnt a legkedvezőbbnek. Már az első telefonos beszélgetésünk után szimpatikusnak tűnt, így hamar eldőlt hogy őt fogom megbízni ezzel a feladattal. Nagyon sok egyeztetés, levelezés, telefonos beszélgetés kellett mire az én elképzeléseimet meg tudtuk valósítani, de Máté mindenben nagyon segítőkész volt és türelmes. Ha kellett, ötször elmagyarázott valamit hogy megértsem. Nem sikerült kiakasztani! Messzemenően partner volt mindenben és mondhatom azt is, hogy a weboldalam olyan lett amilyennek megálmodtam. Bátran tudom ajánlani mindenkinek aki saját weboldalban gondolkodik.

Szeretnél hasonló weboldalt? Vagy meglévő oldalad alakíttatnád át?

Vedd fel velünk a kapcsolatot