Weboldal készítés árak – mivel kell számolni pontosan?

Alapvetően a weboldal készítése során 3 részre bonthatjuk a költségeket. Az első a weboldal készítésének megkezdése előtt szükséges, hogy kiegyenlítésre kerüljön, hiszen maga a domain név és a tárhely szolgáltatás ára. A második költség, amivel számolnunk kell maga a weboldal készítés díja, míg a harmadik költség típus utólagos keresőoptimalizálás díja. Nézzük is sorban, milyen áron érhetőek el ezen szolgáltatások.

Domain név és tárhely ára

Sokan beleépítik magába a weboldal költségébe. Sőt sok szolgáltató a saját szerverén tárhelyén helyezi el a weboldalt. Ettől viszont óva intünk mindenkit, hiszen a webhostingnak (weboldal hátterének üzemeltetése) is megvannak a maga nehézségei. Arról nem beszélve, hogy ha a korábbi készítő és az üzemeltető (megrendelő) között a kapcsolat megszűnik, vagy rosszabb esetben megromlik, akkor komoly problémáknak nézünk elébe. Ezt tapasztaltuk már, hiszen több ügyfelünk is hasonló helyzetben keresett fel minket. És ha a korábbi kivitelező a saját nevére veszi meg a domain nevet is akkor egészen érdekes a helyzet..

Optimális esetben, és ahogy mi is eljárunk a folyamat nulladik lépése a megfelelő domain és tárhely kiválasztása. Ha a bennünket felkereső ügyfél tevékenységéhez ideális domainnel rendelkezünk a saját 100+ domaines weboldal flottánkban, akkor ezt “házon belül” meg tudjuk oldani. Ekkor az ügyfél egy 10+ éves értékes domainnel kezdi meg új weboldalának tervezését. Ha nem akkor partnerünknél az EZIT Kft-nél foglalunk egy egyeztetett domain nevet és kellően gyors és innovatív SSD alapú tárhelyet. Ha ezzel megvagyunk, akkor indulhat is a kivitelezési folyamat.

Általánosan: 5.000Ft – 15.000 Ft igényektől függően.

Weboldal készítés ára

A weboldal elkészítésének ára sok összetevőtől függően alakulhat. Ezt az árat még a folyamat megkezdése előtt egyeztetjük, minden esetben komplex, minden költséget érintő ajánlatot adunk. általánosságban írtunk már a weboldal készítés áráról.  Így ettől pontosabb árral kapcsolatos kérdéssel csak kapcsolatfelvétel után tudunk szolgálni a pontos specifikáció ismeretének függvényében.

Általánosan: 80.000Ft – 300.000 Ft igényektől függően.

Keresőoptimalizálás és karbantartás ára

A weboldal karbantartást egy éves periódusra mi ingyen adjuk ügyfeleink számára. Míg a keresőoptimalizálás egy komplex és összetett folyamat, mely havi szintű költséget jelent a céloktól és a befektetett munkától függően. Ugyan ez igaz a linképítésre is, mely szintén egy kihagyhatatlan eleme a weboldal véglegesítése utáni időszaknak. A legfontosabb számunkra ügyfeleink sikere és a gyors megtérülés az új weboldal esetében, ezért sok szolgáltatásukat bónuszba szoktuk adni a weboldal készítésekor, annak érdekében, hogy már az induló oldal jó eredményeket hozhasson.

Általánosan: 10.000Ft – 50.000 Ft havi költség igényektől függően.

Weboldal készítés árak – mivel kell számolni pontosan?

Miért velünk készíttesd el új weboldalad?

Ha már tudjuk, hogy mely weboldal típusra van szükségünk, akkor csak az a kérdés, hogy kivel készíttessük el.

  • Közel 10 éves weboldal készítésben szerzett tapasztalat

  • Legfrissebb trendek aktualitások pontos ismerete.

  • Modern, átlátható és letisztult weboldalak egyedi kialakítással.

  • Keresőoptimalizált, egyszerűen megtalálható weblapok.

  • Reszponzív design, minden felületen optimális megjelenéssel.

  • Folyamatos fejleszthetőség és karbantarthatóság.

Ajánlatkérés