Nem úgy alakulnak a számok, ahogyan azt vártad?

Hatékony, garantált megoldásokkal tudunk segíteni sikeredben!

marketing stratégia
Kereső marketing

Mi is az a konverzió?

Miért a legfontosabb cél vállalkozása számára?

A konverzió az előre kitűzött és elért cél, ami lehet ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel, vagy vásárlás. Minden esetben ez a fő célja a weboldalnak, webáruháznak. A konverziós arányon múlhat sikerességünk: azaz adott mennyiségű látogatóból hányan távoznak úgy, hogy előtte az általunk eltervezett célt végrehajtották.

Sok partnerünk küzd látogatottsági problémákkal, így egy olyan megoldást állítottunk össze, mely a látogatottságon felül a konverziós értékek javulását is eredményezi. A mai hirdetési árak és versenyhelyzet mellett kulcsfontosságú, hogy a weboldal hatékonyságán dolgozzunk, azt javítsuk, valamint az oldalra érkező érdeklődők számát emeljük a látványos és hosszútávú siker érdekében.

Konverzió - A válalkozás egyik legfontosabb mérőszáma, segítünk növelni

Az online marketingben egy állandó dolgot figyelhetett meg bárki, aki nyomon követi a folyamatokat, mégpedig azt, hogy a CPC hirdetések folyamatosan drágulnak. Mind a Google Ads, mind a Facebook rendszereiben, ezért hosszútávon lehetetlen jó stratégia nélkül elegendő profitot realizálni a kampányokból.

Konverzió - A válalkozás egyik legfontosabb mérőszáma, segítünk növelni

Nagyon sok weboldal és webáruház esetében mondható el, hogy kevés látogatottsággal rendelkezik. Márpedig hiába az invesztíció, a beruházások és a cégfejlesztés, ha termékeinket, vagy szolgáltatásainkat nem tudjuk megmutatni a célközönségnek.

Konverzió - A válalkozás egyik legfontosabb mérőszáma, segítünk növelni

Ezen problémák feltárásában és javításában állunk rendelkezésre. Valamint segítünk partnereink számára egy átlátható, kiszámítható marketing gépezet összeállításában, ahol komoly stratégia mentén haladunk a kitűzött célok felé.

A megfelelő marketing nélkül nem fog kellőképp növekedni vállalkozása. A stagnálás pedig csak a könyvelők számára ismert fogalom. Segítünk rendbe tenni marketing folyamatait!

KAPCSOLAT

Miért bízzon meg bennünk?

Manapság sajnos teljesen jogosan merül fel Önben a kérdés, hogy miért bízzon meg bennük a legfontosabb folyamatainak kivitelezésével. Nos az elmúlt évek tapasztalata alapján ügyfeleink már együttműködésünk korai fázisában tudják, hogy a legjobb helyre kerültek!

  • Professzionális minőségben a kellő mennyiségű munkát végezzük. A hatékonyság számunkra is a legfontosabb szempontok egyike.

  • Garantáljuk, hogy amit vállalunk, be is tartjuk. Minden esetben ajánlataink szerződésben vállaljuk fel, majd számlát állítunk kis a szabályoknak megfelelően.

  • A megtérülést és a megfelelő arányokat figyelembe véve a lehető legkevesebb idő alatt érjük el sikereink. Alaposan ügyelve a szabályok betartására és tiszteletére.

  • Nincs olyan, hogy nem lehet velünk kapcsolatba lépni. Az üzleti politikánk kulcsfontosságú eleme a magas fokú rendelkezésreállás.