Marketing stratégia nélkül a növekvő költségek teljesen felemésztik a hasznot

A folyamatosan növekvő kattintási árak, Facebook változások mellett csak egy átgondolt stratégiai jelenthet megoldást hosszútávon

Azoknak, akik nem szeretnek a piaci tényezőktől függeni…

egy komoly marketing stratégia mentén kell működtetni vállalkozásukat

Több éves tapasztalataink azt mutatják, hogy ahogyan a több piaci szereplő jelenik meg, úgy egyre nehezebbé is válik a verseny a KKV szektorban. Nem csak a növekvő kattintási díjak és a növekvő reklámzajjal kell megküzdeni, hanem a multik és a körmarketingből adódó problémákkal. Mi is az a körmarketing? Az a jelenség, amikor egy adott piaci szegmensben cégek egymásról koppintva ugyan azon megoldásokat kezdik el használni. Sajnos a legtöbbször ráadásul rosszul.

A vevők számára ebből csak az tűnik fel, hogy itt a sokadik cég, aki szintén ugyan abban a szolgáltatásban, termékkörben érdekelt. Ha szeretne ebből a körből kiszállni, és szeretné úgy megmutatni vállalkozását, hogy arra a célcsoport felkapja a fejét, az nem fog működni egyik percről a másikra. Legalábbis nem hosszútávon. Ehhez kell egy stratégia, ami kiemeli cégét a konkurensek közül. Ami megmutatja azt, hogy miért ideális üzleti partner. Ami nem csak kívánatosság és egyedivé teszi, hanem a bizalmat is növeli cégével szemben.

Mindezt úgy, hogy konkurensei csak a felszínen zajló folyamatokat fogják látni. A kulisszák mögötti rendszert és stratégiát viszont nem, ezért nem fogják tudni modellezni és másolni sem.

Miért válasszon bennünket?

A munkánk mérhető és egyértelműen bizonyítható eredményessége. Ezért együttműködésünk már a kezdetektől monitorozható és a kitűzött célok mérhetőek. Azaz pontosan tudni fogja, hogy mennyit ér meg cége számára együttműködésünk.

  • Komplett marketing stratégiákat alkotunk, melyek kivitelezésében és megvalósításában is ügyfeleink segítségére vagyunk. Ha csak tanácsadásra, vagy konzultációra van szükség, és a későbbiekben akadna meg a folyamat, akkor is készségesen állunk rendelkezésre.

  • Diszkréció természetes, valamint az, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a stratégiai együttműködésünk a legprecízebben és legpontosabban működhessen.

  • Projektjeink, kampányaink során során a ROI (megtérülés) és az üzleti eredmények optimális maximalizálására törekszünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

KAPCSOLAT