Weboldal szerkesztés – kész weboldal módosításai

Ha már meglévő weboldalon kell valamit szerkeszteni, akkor az a legtöbb esetben egy sürgős, prioritást élvező, de mégis összetett feladat. Az általunk készített weboldalak esetében mindig megmutatjuk, hogyan tudnak megrendelőink szerkeszteni, módosítani apróbb dolgokat. De sokszor fordul elő, hogy mégis inkább ránk bízzák, hiszen a rutin és tapasztalatból adódóan gyorsabban készülünk el az adott szerkesztéssel. Ezért a legtöbb esetben a szerkesztés belefér a weboldal karbantartás tevékenységünkbe meglévő ügyfeleink esetében, amit az új oldalak mellé egy évig díjmentesen biztosítunk. Majd a későbbiekben is minimális díjért cserébe vállalunk. Sokszor az ilyen esetekben az oldalon bővíteni és fejleszteni is tudunk, melyből a weboldal több szempontból is profitál. Keresőoptimalizálás szempontjából is előnyös a folyamatos tartalom bővülés, megújulás.

Abban az esetben, ha nem mi készítettük el weboldalát szintén vállaljuk szerkesztését, módosítását, de akkor egy kicsit mélyebbre kell ásnunk, hogy ne sértsünk adott esetben logikai, felépítési dolgokat.

Weboldal készítés - Egyedi weboldal gyorsan, professzionálisan

Weboldalának szerkesztését bízza ránk

Ha már kész a weboldal, és csak a tartalmakat kellene frissíteni, vagy módosítani a legtöbb esetben ez egy rövid határidővel vállalt faladat részünkről. Sok olyan szituáció van, amikor ennek a gyorsasága igen fontos lehet. Bízza ránk a szerkesztést!

Kapcsolatfelvétel

Mikor lehet ránk szükség a weboldal szerkesztéséhez?

  • Ha nem éri el a korábbi webkivitelezőjét, mégis aktualizálni kellene az oldal tartalmát.

  • Ha frissíteni kellene az oldalon, hogy érdeklődői aktuális trendeknek megfelelő arculattal és megjelenéssel találkozzanak.

  • Ha változott a szolgáltatás, bővült, vagy megszűntek tevékenységek.

… és sok más egyéb esetben, melyekkel a korábbi ügyfeleink felkerestek.

Sok esetben a módosítások 1-2 órán belül elkészülnek, függően attól, hogy az oldal milyen alapokon készült. Nem csak wordpress oldalak szerkesztését vállaljuk. Hiszen annak ellenére, hogy a wordpress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, sokan más alapokat használnak, melyhez igazodunk és megtaláljuk a legjobb megoldásokat.

Weboldal szerkesztés – professzionális munka kedvező áron

Miért pont ránk bízza a weboldal szerkesztését?

  • Több, mint 10 éves weboldal készítésben szerzett tapasztalat

  • Legfrissebb trendek aktualitások pontos ismerete.

  • Komplex, összetett háttér ismert, és a legtöbb rendszer ismerete miatt, gyors és optimális megoldást találunk.

Ajánlatkérés