Keresőoptimalizálás audit – tudnunk kell hol tartunk

A keresőoptimalizálás több részegységből álló összetett és bonyolult folyamat. Ezért együttműködéseink minden esetben egy nulladik lépéssel kezdődnek, ami pedig az audit. Ez közös érdekünk annak érdekében, hogy pontos képet kaphassunk a kiindulás állapotáról. A SEO Audit egy olyan professzionális elemzés, ami minden szükséges információt tartalmaz. Pontosan tudni fogjuk általa, hogy milyen hibákon kell dolgoznunk a jobb helyezések érdekében. Látnunk kell a link profilt, hiszen enélkül a linképítés sem lesz az igazi és nem fogjuk elérni a maximumot.

Ez közös érdekünk, ezért minden együttműködés esetében az auditot díjmentesen végezzük el ügyfeleink számára. Azonban, ha csak auditálná tanácsadóit, kivitelezőit, erre is van lehetőség, mely érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot.

Weboldal készítés - Egyedi weboldal gyorsan, professzionálisan

Keresőoptimalizálás 0. lépése a pontos audit

Ha nem tudjuk pontosan hol is tartunk most, akkor nem fogjuk azt sem tudni, hogy merre lenne célszerű tovább haladnunk. A keresőoptimalizálás 3 nagy részegységéből csak akkor fogjuk tudni, hogy mi hozza a nagyobb eredményt, ha egy alapos audittal kezdünk.

Kapcsolatfelvétel

SEO elemzés a klasszikus nulladik lépés

A keresőoptimalizálás alapjait ismerve nyilvánvaló, hogy pontosan össze kell vetni a jelenlegi helyzetet, az optimálissal, annak érdekében ,hogy feltárhassuk a hiányosságokat és a javításra szoruló elemeket. Prioritási sorrend felállítása után jelentős javulás érhető el a weboldal, webáruház látogatottságában, ezért ezen nulladik lépés kihagyása órási hiba lenne mindenki részéről.

Mit tartalmaz az audit eredménye?

Az audit során megnézzük az alapoktól a weboldalt, technikai, tartalmi és külső szempontok alapján is. Megnézzük a felépítést, a szöveges tartalmakat, a linkhálózatot és a szerverből adódó tényezőket. A feltárt hibákat, hiányosságokat prioritási sorrendben elkezdjük javítani. Mind weboldalak, mind webáruházak esetében. A kérdés csupán az, hogy mikor láthatunk hozzá? Ennek érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresőoptimalizálás audit – tudnunk kell hol tartunk