Weboldal készítés – professzionális munka – gyors kivitelezés

Az internetes kereskedelem az elmúlt évtizedben egyre nagyobb és nagyobb teret hódított, és a KSH adatai szerint a növekedés az elmúlt években sem torpant meg. 2020-ban a korábbi évekhez képest is jelentős növekedést könyvelhetett el az online kereskedelem (a vírusból adódó okok miatt is), mely főként idehaza a hazai portálok üzemeltetői számára jelent jó hírt. Mint a világ más tájain, itthon is jelentős az ázsiai (főként kínai) e-kereskedelmi forgalmi hányad, de itthon még a hazai piac az erősebb. Ennek értelmében azon cégek, akik ebben az információ áramlásban jó pozíciót foglalnak el, jelentős növekedésnek indulnak. De egy weblap nem csak cégek számára lehet fontos. Ehhez persze tudnunk, ismernünk kell a weblapok típusait, hogy tudjuk, hogy mi az, ami számunkra a megfelelő.

Weboldal készítés - Egyedi weboldal gyorsan, professzionálisan

Weblapjának készítését bízza ránk

Ma már alapvető, hogy megfelelő weblappal rendelkezzünk. Ha viszont weblapunk már elkészült, fontos, hogy minél nagyobb látogatottsága legyen a magas forgalom érdekében. A projekt teljes kivitelezését rövid határidővel kedvező áron vállaljuk!

Kapcsolatfelvétel

Weboldal típusok

Bemutatkozó weblap – Az üzleti életben ezek a weblapok az úgynevezett “online névjegykártya” szerepet töltik be. Ha fontos számunkra a webes jelenlét, és az online megtalálhatóság, megfelelő kép és benyomás kialakítása, akkor ez a típus az optimális számunkra. A bemutató weblapok több oldalon keresztül az üzemeltetőt és szolgáltatásait mutatják be. Részletes ismertetést nyújtanak a szolgáltatásokról, vagy termékekről, annak érdekében, hogy az érdeklődőben felmerülő összes kérdésre választ adhassanak. Ezen oldalak általában kapcsolatfelvétel céljából készülnek.

Landing page – micro site – Nagyjaink legnépszerűbb webes felületei. Mivel a landing page egyetlen funkciót szolgál, és egyetlen egy termék vagy szolgáltatás bemutatására szolgál általában tartozik hozzá bemutatkozó informatív weboldal is, mely mellett aldomainen, vagy külön domainen kap helyet. Kisebb egyszerűbb egy oldalból álló weblap, mely egy dologra koncentrál, és egyetlen eseményre irányítja a felhasználó figyelmét, ami lehet: kapcsolatfelvétel, hírlevél feliratkozás, vásárlás, regisztrálás. Ezen oldalak nem rendelkeznek menüvel és fókuszáltságukból adódóan semmi olyan kifelé mutató linkkel, melyre a felhasználó elnavigálhat. Lényegretörő és figyelemösszpontosító mivoltuk mellett az adott témakör összes információját megadják az érdeklődő számára. Mivel új trend a kialakításuk a landing page-ek jellemzői a gyorsaság, az innovatív és látványos megoldások mellett.

Portfólió weboldal – Azon szolgáltatók számára, akiknek a tevékenysége klasszikus portfólió formájában mutatható be a legoptimálisabb weblap típusként szolgálnak. A portfólió oldalak a fotósok, festők, tervezők, modellek és egyéb vizuális szolgáltatást nyújtó alkotók számára ajánlottak, ahol az oldalon nem a szöveges tartalmak, hanem a képek, videók vannak többségben. Így mutatva be az üzemeltető tevékenységét az érdeklődők számára a lehető legoptimálisabb és leglátványosabb, vagy akár legkifinomultabb formában. A portfólió weblapok fontos elemei a korábbi ügyfelek véleményei, a vendégkönyvek, a kommentálási lehetőségek és a korábbi megrendelők véleményei. Az ilyen weblapok főként a kapcsolatfelvétel és árajánlatkérés érdekében kerülnek kialakításra.

Blog – A blogok népszerűsége töretlen. Véleményvezérek fejtik ki adott témakörökkel kapcsolatos megérzéseiket, tapasztalataikat olvasóikkal. Idővel közösségek alakulhatnak ki, épp ezért és informatív jellegéből adódóan javasolt cégek számára is a blog létrehozása és üzemeltetése.

Weblap portál, webportál – A weblapok egyik legösszetettebb fajtája, mely főként hírek, cikkek és trendeknek kedvező médiatartalmak megjelenítésére szolgál. Folyamatosan frissülő, összetett és bonyolult mivoltuk mellett óriási látogatottságot érhetnek el. Megnövekedett forgalmukból adódóan az üzemeltetők általában az ilyen weblapokat hirdetési célokra is használják, illetve pr cikk és banner kampányokra. Jelentős bevételt érhetnek el a Google AdSense rendszerében, persze látogatottságuktól függően. Ha egy komolyabb céges weboldal túlnő az egyszerű bemutató és bemutatkozó jellegen, tartalmilag megnövekedik könnyedén léphet át ebbe a típusba.

Hobbi weblap, fórum – Magánszemélyek számára ideális választás a hobbijukkal és kedvelt tevékenységükkel kapcsolatosan. Az ilyen oldalakon könnyedén alakulhatnak ki közösségek, így idővel fórum funkciót is elláthatják.

Klasszikus értelembe vett weblapokat a fentebbi típusok közé sorolhatjuk. Rövid leírásunk alapján pedig ki-ki megtalálhatja a magának megfelelő weblap típust.

Ha már rendelkezünk online felülettel, akkor képben vagyunk bizonyos szinten a típusokkal, de ha még nem akkor ezekből választva fókuszáltabban indulhatunk el a weblapunk megtervezésének irányában.

Weblap készítés – professzionális munka kedvező áron

Miért velünk készíttesd el új weboldalad?

Ha már tudjuk, hogy mely weboldal típusra van szükségünk, akkor csak az a kérdés, hogy kivel készíttessük el.

  • Több, mint 10 éves weboldal készítésben szerzett tapasztalat

  • Legfrissebb trendek aktualitások pontos ismerete.

  • Modern, átlátható és letisztult weboldalak egyedi kialakítással.

  • Keresőoptimalizált, egyszerűen megtalálható weblapok.

  • Reszponzív design, minden felületen optimális megjelenéssel.

  • Folyamatos fejleszthetőség és karbantarthatóság.

Ajánlatkérés