Project Description

főzőiskola weboldal: Olaszreceptek.hu

Varga László SÉF – olaszreceptek.hu – Very Italian Pasta alapítója

Olaszreceptek.hu

Weboldal készítés projektjének leírása

Varga László Séf olasz főzőiskolájának informatív weboldala a főzőkurzusokra történő kényelmes jelentkezés érdekében lett létrehozva és kialakítva. Design tekintetében hangulatos olasz elemekkel építkeztünk, melyet a főzéshez felhasznált alapanyagokkal és a konyhára jellemző elemekkel tarkítottunk. A kiválasztott domain név korábban egy főzőbloghoz tatozott, ezért László projektje a kezdetektől nagyobb organikus forgalommal rendelkezett. Keresőoptimalizálási szempontból a fő kulcsszavakra a helyezéseket az új oldal is megtartotta. Az organikus forgalmat célzott facebook hirdetések támogatták, melyek a megfelelő landing page-re vitték az érdeklődőket.

A későbbiekben a könnyített felhasználói élmény érdekében a hirdetésből érkező felhasználók számára landing page-et készítettünk. A weboldal készítése során kiemelt fontossággal bírt a modern, reszponzív és gyors megjelenés, illetve emellett a könnyű használat.

főzőiskola weboldal: Olaszreceptek.hu - Very Italian Pasta főzőiskola
főzőiskola weboldal: Olaszreceptek.hu - Very Italian Pasta főzőiskola
főzőiskola weboldal: Olaszreceptek.hu - Very Italian Pasta főzőiskola
főzőiskola weboldal: Olaszreceptek.hu - Very Italian Pasta főzőiskola

Főzőiskola weboldal

A weboldal az EZIT ssd tárhelyeinek egyikén kapott helyet a maximális gyorsaság érdekében. Kezdetben valamennyi képzés megjelent a weboldalon, majd a dátumok lejáratakor automatikusan került levételre az oldalról. A képzések aloldalát a főoldalról és a bemutatkozó aloldalról is elérhették a felhasználók, annak érdekében, hogy könnyedén leadhassák jelentkezésüket. Amelyhez gyakorlatilag csak a megfelelő kurzus és időpont választása után egy rövid űrlapot kellett kitölteni. Ezután a tanfolyam jelentkezésének visszaigazolása és adminisztrálása még manuálisan történt, tervben van a jövőben a folyamat MailMasterrel történő automatizálása.

A design és a felületek modern mozgó elemekkel lettek kiegészítve, melyek közé interaktív tartalmakat szúrtunk be a felhasználói élmény fokozásának érdekében. Az oldalhoz felhasznált grafikák részben stock oldalról, részben saját kurzusok képeiből származtak. Az oldal egyedi szövegezését a séf lektorálta.

A főzőiskola weboldala nagyjából 3 hét leforgása alatt készült el, mely a  megállapodástól az átadásig történő időszakot jelentette.

Bővebb információ és a weboldal megtekintése:

olaszreceptek.hu főzőiskola

Varga László Veri Italian Pasta tulajdonos üzemeltetőjének ajánlása a projekttel kapcsolatosan

Máté Zsichla nem az a tipikus Weboldal készítő. Unokatestvérem ajánlotta, hiszen együtt építik sikeres esküvői fotó és videó szolgáltatásukat. Több saját weboldalat is müködtet sikerrel, többek között a VIPasta – olaszreceptek.hu oldalamat is. Gyorsan és pontosan dolgozik az ügyfél megelégedésére, pontosan felméri az igényeit, egyeztet és végül rövid határidőn belül olyan saját oldalt kapunk, melyet szinte máris a magunkénak érzünk, s voltam én is ezzel így. Sokszor érezem úgy, mikor igénybe veszem a szolgáltatását, mintha nem is itthon lennék, hanem Nyugat-Europában vagy Amerikában.

Első osztályú szolgáltatást kaptam, ajánlom szívből mindenkinek!

Szeretnél hasonló weboldalt? Vagy meglévő oldalad alakíttatnád át?

Vedd fel velünk a kapcsolatot